Exotické Ovoce Kensington Mango - KENSINGTON MANGO BIO
Má oválný a protáhlý tvar, slupka může být červená, žlutá nebo zelená. Jeho dužina je žluté barvy a bohatá na šťávu a uvnitř je velká pecka. Sklizeň probíhá od konce zimy do začátku jara, liší se podle země, a proto je to produkt, který je vždy dostupný a patří mezi nejrozšířenější.
POZITIVNÍ ÚČINKY
Mango je dobrým zdrojem vitamínu C, vitamínů, minerálů a vlákniny, má protizánětlivé, protinádorové a antihypertenzní vlastnosti.
V KUCHYNI
Mango se používá v mnoha receptech, včetně omáček, v některých receptech s krevetami a mořskými plody nebo také jako příloha, v veganském sushi nebo v mangové tortě a také v mnoha dalších dezertních pokrmech. Používá se především jako ovocná šťáva nebo jako bylinkový čaj, v extraktech nebo ve smoothie. Je to také vynikající marmeláda.
NUTRIČNÍ INFORMACE
Mango má vysokou energetickou hodnotu, skládá se převážně z sacharidů, bílkovin a lipidů.